Promotietoolkit Maand van de Geschiedenis

Laat zien dat je meedoet

Onderdeel van: Beeldmateriaal

Als deelnemer kan je dit jaar kiezen tussen een minipromotiepakket en het standaardpakket. In het gratis minipromotiepakket zitten het Maand van de Geschiedenis-magazine en campagneposters. In het betaalde standaardpakket zit extra materiaal: ansichtkaarten, indoor banieren en mooie tassen. Je ontvangt dit offline promotiepakket tussen 12-19 september. We vragen alle deelnemers het promotiemateriaal in te zetten, zodat we als collectief zorgen voor maximale zichtbaarheid van onze campagne.

Goed om te weten

  • Je ontvangt het offline promotiepakket in de week van 15-19 september. Als je voor 18 juli je activiteit hebt aangemeld, kun je kiezen welk promotiepakket je wilt ontvangen en hoeveel exemplaren je wilt. Je hoeft hiervoor alleen een voorlopige activiteit aan te melden, deze kun je later nog aanvullen.  
  • Activiteit aangemeld tussen 18 juli en 6 augustus? Dan ontvang je automatisch het minipakket.   

  • Activiteit aangemeld na 6 augustus? Helaas ontvang je geen offline promotiepakket. Je kunt wel zelf aan de slag met de middelen die we online aanbieden.

  • Het is niet nodig om het programma van je activiteit in de zomer al definitief te hebben. Wijzigen van je activiteit op de website kan nog tot 15 september.

  • Bestellingen van boekhandelaren en bibliotheken worden ingediend via CPNB. Ben je een boekhandelaar of een bibliotheek en organiseer je een activiteit in oktober? Dan hoef je na het aanmelden van deze activiteit via maandvandegeschiedenis.nl níet te kiezen voor een promotiepakket.