Promotietoolkit Maand van de Geschiedenis

Laat zien dat je meedoet

Onderdeel van: Beeldmateriaal

Als deelnemer kon je je dit jaar tót 6 augustus aanmelden om nog een offline promotiepakket te ontvangen tussen 12-19 september. Die deadline is inmiddels verstreken. We vragen alle deelnemers het promotiemateriaal in te zetten, zodat we als collectief zorgen voor maximale zichtbaarheid van onze campagne.

Goed om te weten

  • Je ontvangt het offline promotiepakket tussen 12-19 september
  • Activiteit aangemeld tussen 18 juli en 6 augustus? Dan ontvang je automatisch het minipakket.   

  • Activiteit aangemeld na 6 augustus? Helaas ontvang je geen offline promotiepakket. Je kunt wel zelf aan de slag met de middelen die we online aanbieden.

  • Het is niet nodig om het programma van je activiteit in de zomer al definitief te hebben. Wijzigen van je activiteit op de website kan nog tot 15 september. Datum en tijden en een kern van het programma zijn wel essentieel als wij de activiteit willen opnemen in onze uitingen. Zorg dat je activiteit die informatie voor 10 augustus online heeft staan.

  • Bestellingen van boekhandelaren en bibliotheken worden ingediend via CPNB. Ben je een boekhandelaar of een bibliotheek en organiseer je een activiteit in oktober? Dan hoef je na het aanmelden van deze activiteit via maandvandegeschiedenis.nl níet te kiezen voor een promotiepakket.