Artikel

Aanmelden Reizende Reporters

Alle deelnemende organisaties kunnen hun activiteit aanmelden voor de Reizende Reporter. Dit kan tot 18 augustus bij maand@openluchtmuseum.nl o.v.v. Reizende Reporter. Vergeet niet de link naar je activiteit op de website te vermelden + je contactgegevens. Misschien komen we wel bij jouw organisatie langs om verslag uit te brengen!

In tekst en fotografie worden grote en kleine activiteiten – in en ook zeker buiten de Randstad – in beeld gebracht. De reporters publiceren op onze social media kanalen en website, voorafgaand, tijdens en na de Maand van de Geschiedenis. Zit je bij de selectie dan krijgt je activiteit niet alleen speciale aandacht, je beschikt ook direct over een mooi setje professionele foto’s die je rechtenvrij (met bronvermelding) kunt gebruiken voor je eigen kanalen. Redenen genoeg om je aan te melden! Dit jaar geven we speciale aandacht aan drie categorieën:

  • Kleine activiteiten die plaatsvinden op een heel bijzondere locatie verbonden met het thema Geluk;
  • Activiteiten met een ongewone spreker, die verbanden leggen met de actualiteit en waarin de scherpte wordt opgezocht;
  • Festivals/grotere evenementen waar ook aandacht is voor andere disciplines als bijvoorbeeld muziek, eten en drinken, kinderactiviteiten.

Benieuwd naar de activiteiten die de Reizende Reporters in 2016 bezochten? Bekijk dan de foto's terug op onze Facebookpagina en op Flickr.

Wist je dat... we van de filmbeelden die in 2015 geschoten zijn op diverse locaties een campagnefilm hebben gemaakt die alle deelnemers en partners kunnen gebruiken? Bekijk de campagnefilm hier: